Deurvorm
Ramen
Vlakverdeling
Glas
Kleur
Extra's
Overzicht
1
2
3
4
5
6
7
Deurvorm

Deurvorm

Ramen

Enkelzijdig glaslatten: Bij een enkelzijdig profiel wordt de deur gemaakt van speciale profielen die al zijn voorzien van een lip waar het glas tegenaan wordt geplakt. De andere kant van het glas wordt afgewerkt met glaslatten. De voor- en achterkant van het kozijn hebben dus een andere uitstraling.

Dubbelzijdig glaslatten: Bij een dubbelzijdig profiel wordt de deur gemaakt van kokers van 20x50mm. Hierin worden aan 2 zijde glaslatten gemaakt. Het kozijn ziet er vanaf beide kanten dus hetzelfde uit.

×

Staanders: Dit zijn de staande profielen waarvan het kozijn of de deur wordt gemaakt. Deze staanders zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en varianten. Hiermee kun je de uitstraling van jouw deur of wand bepalen. Voor uitgebreidere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

20mm: Deze staander heeft een breedte van 20mm. Dit betekend dat het profiel, zonder de glaslatten mee te rekenen, 20mm breed is. Hiermee wordt een slanke uitstraling gecreëerd.

30mm: Deze staander heeft een breedte van 30mm. Dit betekend dat het profiel, zonder de glaslatten mee te rekenen, 30mm breed is. Hiermee wordt een robuuste uitstraling gecreëerd.

×

Ligger: Dit zijn de liggende profielen waarmee de vlakverdeling van het kozijn of de deur wordt gemaakt.

10mm: Deze ligger heeft een dikte van 10mm. Dit betekend dat het profiel, zonder de glaslatten mee te rekenen, 10mm dik is. Hiermee wordt een slanke uitstraling gecreëerd, met daarin een variatie tussen de dikte van de staanders en de liggers.

20mm: Deze ligger heeft een dikte van 20mm. Dit betekend dat het profiel, zonder de glaslatten mee te rekenen, 20mm dik is. Hiermee wordt een slanke uitstraling gecreëerd. De liggers en staanders zijn bij deze variant dus van dezelfde dikte en breedte gemaakt als u heeft gekozen voor een 20mm staander.

30mm: Deze staander heeft een breedte van 30mm. Dit betekend dat het profiel, zonder de glaslatten mee te rekenen, 30mm breed is. Hiermee wordt een robuuste uitstraling gecreëerd. De liggers en staanders zijn bij deze variant dus van dezelfde dikte en breedte gemaakt als u heeft gekozen voor een 30mm staander.

×

Vlakverdeling

Aantal vakken: Dit is het aantal ramen boven elkaar dat de deur of het kozijn krijgt.

×

Vlakverdeling: Dit is de verdeling van de ramen onder elkaar.

Gelijke vlakverdeling: De ramen worden over de hoogte van de deur of wand gelijk verdeeld boven elkaar. Elk raam is dus even groot.

Ongelijke vlakverdeling: De ramen worden over de hoogte van de deur of wand ongelijk verdeeld. Zo kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld het middelste raam een stuk groter te maken dan de onderste en bovenste.

×

Glas

Soort glas: Er zijn verschillende soorten glas beschikbaar. Wij maken standaard gebruik van gelaagd veiligheidsglas. Dit glas is gemaakt van 2 glasplaten met daartussen 2 lagen plastic. Dit plastic zorgt er voor dat het glas niet uit elkaar valt als het onverhoopt breekt. Zo kun je er niet doorheen vallen en jezelf dus niet verwonden.

Helder glas: Dit is glas dat volledig doorzichtig is.

Mat glas: Dit is mat glas, of ook wel melk glas. Het glas wordt gestraald waardoor het niet meer volledig doorzichtig is. Handig voor bijvoorbeeld de badkamer deur.

Smoked glas: Dit donker glas. Je kunt hier nog goed doorheen kijken maar je creëert meer privacy achter het glas.

Neem contact met ons op voor uitgebreidere mogelijkheden.

×

Kleur

Extra's

De onderstaande velden moeten nog worden ingevuld of er moet nog een keuze gemaakt worden:

Maten

Breedte: Dit is de totale breedte in centimeters van de opening waarin de deur of wand moet worden geplaatst. Om er zeker van te zijn dat de breedte juist is, raden wij aan om de breedte op 3 plekken te meten; onder, midden en boven. Neem dan de kleinste maat die je hebt gemeten en vul deze hier in.

×
cm

Hoogte: Dit is de totale hoogte in centimeters van de opening waarin de deur of wand moet worden geplaatst. Om er zeker van te zijn dat de hoogte juist is, raden wij aan om de hoogte op 3 plekken te meten; links, midden en rechts. Neem dan de kleinste maat die je hebt gemeten en vul deze hier in.

×
cm
Uw samenstelling: € 0,00

Voorbeeld

Uw keuzes:

Deurvorm:

Soort deur:
Type deur:

Profiel:

Staander:
Ligger:
Glaslatten:

Vlakverdeling:

Aantal vlakken:
Aantal rijen:
Vlakverdeling:

Glas:

Glassoort:
Glastype:
Bevestiging:

Kleur:

Kleur:

Extra's:

Slot:
Deurkruk:
Deurgreep:
Inmeten:
Plaatsen:
Uw samenstelling: € 0,00

Overzicht

Deurvorm: Enkele deur
Breedte: 2000mm
Hoogte: 2400mm
Breedte zijpaneel: 1400mm
Breedte deur: 600mm
Profiel: Taats
Glaslatten: Enkelzijdig
Staanders: 20mm
Liggers: 20mm
Aantal vlakken: 5
Aantal rijen: 4
Vlakverdeling: Gelijk
Slot: geen
Deurkruk: geen
Deurgreep: geen
Glassoort: geen
Inmeten:
Plaatsen:
Glastype: geen
Glasbevestiging: geen
Kleur: geen
Uw samenstelling € 
Inmeten € 
Montage € 
BTW (21%) € 
€ 

Heeft u de deur of scheidingswand die u voor ogen heeft niet kunnen vinden?
Geen zorgen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.


*De prijs die wordt berekend aan de hand van deze calculator is indicatief. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Staaldeuren.nl

 

Coenecoop 2-K
2741 PG Waddinxveen
+ (31) 850640610
info@staaldeuren.nl

 

Volg ons

© 2020 STAALDEUREN.NL

Staaldeuren.nl is onderdeel van GV-Constructions

Gegevens: KVK: 82619476 | Bank: NL44RABO0320413640
Copyright Staaldeuren.nl 2020 - Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | FAQ| Contact