PENDELDEUREN

Stalen pendeldeuren

Ga je voor eenvoud, strak en stijlvol dan kies je voor een pendeldeur! Bij een pendeldeur ook wel bekend als een scharnierdeur zitten de scharnieren aan één kant. Dit zijn deuren die in de meeste huizen standaard worden toegepast.  

Antraciet grijze wand met pendeldeuren
Draaimechanisme pendeldeuren

De werking van pendeldeuren

Een pendeldeur opent naar één kant. Dit komt doordat de scharnieren aan één kant zitten bevestigd. Een pendeldeur heeft altijd 2 tot 3 scharnieren. Het scharnierpunt van de deur is altijd zichtbaar en bevindt zich in het kozijn.

Alle pendeldeuren hebben een hoogwaardige afwerking, waardoor er geen lasnaden te zien zijn. Hierdoor zijn de stalen deuren niet alleen ijzersterk, maar ook een lust voor het oog.

Pendeldeuren in bestaand kozijn?

Bij iedere pendeldeur heb je een kozijn nodig, om een robuuste bevestiging te creëren voor de stalen deur. Het komt regelmatig voor dat je een bestaande houten deur wilt vervangen voor een nieuwe stalen deur met glas.

Op dit moment zijn we de mogelijkheden aan het bekijken om bestaande kozijnen te gebruiken voor onze stalen pendeldeuren en hierin de kwaliteit en hoogwaardige afwerking die wij leveren te waarborgen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Onze pendeldeuren worden altijd geleverd met nieuwe stalen kozijnen! Jouw nieuwe stalen kozijn wordt geheel op maat voor je gemaakt, zodat de pendeldeur feilloos hier op aansluit. 

Kozijnen stalen wand

Bekijk onze meest recente projecten

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

neem contact met ons op

 

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Staaldeuren.nl

 

Coenecoop 2-K
2741 PG Waddinxveen
+ (31) 850640610
info@staaldeuren.nl

 

Volg ons

© 2020 STAALDEUREN.NL

Staaldeuren.nl is onderdeel van GV-Constructions

Gegevens: KVK: 82619476 | Bank: NL44RABO0320413640
Copyright Staaldeuren.nl 2020 - Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | FAQ| Contact