WERKWIJZE

Om een passende offerte te kunnen maken willen wij graag weten wat voor staaldeuren jij wenst. Ga je voor een paar stalen taatsdeuren? Of wil je liever een enkele stalen deur met een zijpaneel? Kies je voor gerookt glas of juist voor helder glas?

Wij leggen je graag in vijf eenvoudige stappen onze heldere manier van werken uit. 

Stap 1. Ontwerp

Creëer in enkele eenvoudige stappen jouw perfecte stalen deuren of wand. Met onze handige prijscalculator vul je stap voor stap al je wensen in en zie je meteen de prijsindicatie. Zo weet je direct wat de kosten zijn, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Al jouw keuzes worden in een vrijblijvende offerte voor je op een rij gezet.

Prijscalculator Staaldeuren.nl
Afspraak maken met staaldeuren.nl

Stap 2. Afspraak

Ben je geïnteresseerd? Of wil je nog wat meer informatie? Geen probleem! Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met je op om de offerte te bespreken. Aan de hand van dit gesprek passen wij de offerte aan naar jouw wensen. Vervolgens plannen we een afspraak in om te komen inmeten.

Stap 3. Meten is weten!

Op de afgesproken tijd komen wij bij jou langs om de exacte maten van de stalen deuren of wand in te meten. Zo heb je de garantie dat alles perfect past en probleemloos kan worden gemonteerd. We nemen de offerte nog een keer samen door om zo tot een definitief ontwerp te komen.

Meten is weten met staaldeuren.nl
Een offerte op maat van staaldeuren.nl

Stap 4. Offerte op maat

Na het inmeten ontvang je van ons een definitieve offerte van jou bestelde stalen deur of wand. Na akkoord ontvang je van ons een factuur voor de aanbetaling. Wanneer wij de aanbetaling hebben ontvangen starten wij met het maken van jouw stalen deur op maat.

Stap 5. Levering, montage en garantie

Wij streven naar een levertijd van 5 a 6  werkweken na akkoord tekenwerk. Dit kan in verband met drukte of andere omstandigheden variëren. Je ontvangt bij de bestelling een indicatie van de actuele levertijden. Zodra jouw bestelling gereed is maken we een afspraak om de stalen deuren of wand te komen plaatsen.

Onze installateurs komen bij jou thuis en zorgen dat jouw nieuwe stalen binnendeur of wand vakkundig wordt geplaatst. Na de montage ruimen wij vanzelfsprekend alles netjes op en gaan wij pas weg wanneer jij tevreden bent! Je hebt 3 jaar garantie op de materialen en montage.

Montage levering en garantie bij Staaldeuren.nl

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

neem contact met ons op

 

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Staaldeuren.nl

 

Coenecoop 2-K
2741 PG Waddinxveen
+ (31) 850640610
info@staaldeuren.nl

 

Volg ons

© 2020 STAALDEUREN.NL

Staaldeuren.nl is onderdeel van GV-Constructions

Gegevens: KVK: 82619476 | Bank: NL44RABO0320413640
Copyright Staaldeuren.nl 2020 - Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | FAQ| Contact