STALEN DEUREN

Stalen deuren op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een stalen deur op maat voor een vriendelijke prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Of je nu gaat voor een taatsdeur, pendeldeur of een schuifdeur. Wij helpen je graag met een stalen deur die bij jou past.

In vier eenvoudige stappen stel je jouw stalen deuren samen en zie je direct de prijsindicatie in onze handige online prijscalculator. Vervolgens gaan wij aan de slag met een vrijblijvende offerte.

Dubbele taatsdeur geplaatst door Shane

Prachtig, tijdloos én functioneel

Stalen deuren zijn in iedere ruimte een echte eyecatcher. Een mooie natuurlijke licht inval en een open ruimtelijke uitstraling zijn dan ook gegarandeerd. Tegelijkertijd is een stalen deur of wand uitermate geschikt om ruimtes af te sluiten. Creëer bijvoorbeeld met melkglas een camouflerend effect, dat geeft je net dat beetje extra privacy waar je naar op zoek bent.

Een stalen deur kan variëren in een enkele of dubbele deur. Wanneer je genoeg ruimte hebt zijn dubbele openslaande deuren van staal de perfecte oplossing. Het brede oppervlak van de dubbele deuren zorgt voor een warm welkom, extra veel licht inval en zet meteen de toon. Heb je minder ruimte, maar wil je wel genieten van een prachtige zwarte stalen deur? Dan zijn enkele deuren een fijne uitkomst. Enkele deuren kunnen voorzien worden van verschillende opties zoals glazen zijpanelen of een opvallende handgreep.  

Taatsdeuren

Stalen taatsdeuren geven ieder interieur een exclusieve uitstraling. Of je nu een klassiek of een modern interieur hebt, taatsdeuren maken jouw interieur compleet. Bij staaldeuren.nl kijken we naar ieder detail. Zo zijn er geen lasnaden zichtbaar op onze staaldeuren en garanderen wij een hoogwaardige afwerking voor een optimaal resultaat. 

Een taatsdeur is een bijzondere deur die naar beiden kanten open kan. Het speciale draaimechanisme zorgt ervoor dat de deur 180˚ kan draaien, erg praktisch bij het in- en uitlopen van een ruimte! Elke taatsdeur maken wij geheel op maat en jij hebt volledig de vrije hand om jouw stalen deur zo uniek mogelijk te maken. 

Taatsdeuren gelijke vlakverdeling
Antraciet grijze wand met pendeldeuren

Pendeldeuren

Eenvoudig en elegant zijn juiste woorden die onze pendeldeuren omschrijven. Een pendeldeur beter bekent als een scharnierdeur kenmerkt zich door de scharnieren die zich aan één kant van de deur bevinden. 

De scharnieren van een pendeldeur zijn altijd zichtbaar en bevinden zich in het kozijn. Voor een pendeldeur heb je altijd een kozijn nodig, om zo een robuuste bevestiging te creëren voor de stalen deur. Wij plaatsen altijd een nieuw stalen kozijn om zo de kwaliteit van onze deuren te waarborgen. 

Bekijk onze meest recente projecten

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

neem contact met ons op

 

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Staaldeuren.nl

 

Coenecoop 2-K
2741 PG Waddinxveen
+ (31) 850640610
info@staaldeuren.nl

 

Volg ons

© 2020 STAALDEUREN.NL

Staaldeuren.nl is onderdeel van GV-Constructions

Gegevens: KVK: 82619476 | Bank: NL44RABO0320413640
Copyright Staaldeuren.nl 2020 - Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | FAQ| Contact